Jump to content


Recommended Posts

                                                                                                                              REGULAMENT GENERAL 

1. Adminii pot fi verificati doar de FONDATORI.   

2. Adminii nu au voie sa ceara test wargods playerilor.

3. Limbajul vulgar pe server se sanctioneaza cu Gag 3-5 min /Ban 120 min.

4. Nick-urile trebuie sa fie decente si sa contina minim 3 caractere. pentru a se evita unele confuzii, Toti adminii/vip-urile sunt obligati sa detina acelasi nume pe  ts3 / server.

5. Injuraturile adresate adminilor se pedepsesc cu ban permanent, orice nedreptate pe care o sesizati o putem rezolva pe forum la sectiunea Reclamatii

6. Admini (nu incercati sa va faceti dreptate singuri folosind un limbaj indecent). 

7. Nu faceti spam sau reclama pe chat, aceste lucruri vor atrage dupa sine ban permanent. 

8. Daca un admin are cod, foloseste un limbaj neadecvat etc. ii faceti demo/printscreen si il postati  pe forum, sectiunea STAFF ONLY,  Comenzile intre ADMINI sau pe voi INSIVA sunt strict INTERZISE! 

9. Comanda amx_votemap sau votemapmenu se utilizeaza doar in ultimele 10 minute. Harta se va schimba in ultimile 5 minute. Inainte de a da vot verificati hartile care au fost jucate pana in momentul votului. 

10. Daca un admin incepe sa baneze jucatorii si adminii de pe server fara motiv, aveti voie sa il banati si sa anuntati urgent un Detinator . 

11. La o eventuala cerere unban/reclamatie, aveti la dispozitie maxim 24 de ore ca sa postati dovada.

12. Este interzisa imprumutarea sau folosirea unui acces de catre alta persoana decat cea pentru care a fost facut. Orice abatere de la aceasta regula va duce direct la REMOVE.  

13. Respectati-va intre voi, evitati pe cat posibil certurile pe say sau pe amx_chat, daca cineva a gresit ii explicati frumos, fara sa aveti un 'ton' superior. 

14. Nu utilizati comenzi gen: amx_map; amx_votemap etc intre orele 22:00 - 10:00 (durata functionarii programului de noapte) - in acest interval se va juca exclusiv dust2. Cuvantul cheie pentru cererea de admin este   "FUN"

15. Atunci cand banati pe cineva, treceti un motiv cat mai clar (wall/aim/speed/limbaj etc.) si postati in banlist dovada banului dupa modelul pe care-l veti regasi la sectiunea Banlist. Se vor sanctiona motivele de genul: pa, iesi, sal, injuriile etc. 

16. Nu se cerere wargods la playeri, scanarile pe serverul AcL sunt interzise!

17. Acest regulament trebuie respectat ! . Se pot adauga schimbari trebuie citit zilnic ! .

Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
×
×
  • Create New...