Jump to content
Sign in to follow this  
亗 KING 亗

Regulament MIX

Recommended Posts

REGULAMENTModul de disputare al unui meci


- Proiectul LordStrike Mixers stă la dispoziţia tuturor user-ilor, astfel, toţi utilizatorii ce dispun de cont Steam sunt liberi să participe la jocurile organizate pe server-ul aferent.

- Prezenţa unui admin în momentul startului unui meci este obligatorie, iar acesta îşi va lua angajamentul de a duce la bun sfârşit meciul, încercand sa găsească înlocuitori pentru cei care îl părăsesc.
- Meciurile vor începe doar în momentul în care pe server se află 10 jucatori.
- Se vor juca un număr maxim de 30 de runde, echipa câştigătoare fiind desemnată în sistem 16 din 30 de runde.
- În momentul încheierii unui meci, adminii prezenţi vor decide dacă meciul mai poate continua, iar în caz afirmativ vor schimba harta de joc.
- Parolarea server-ului este STRICT INTERZISĂ!
- Perioada maximă de ban admisă pentru perturbarea desfăşurării unui mix este de 300 minute.


Hărţile
- Harta ce se va juca de-a lungul unui meci va fi aleasă de către admin prin sfătuirea cu jucătorii prezenţi sau prin vot.


Injuriile


- Injuriile de orice natură adresate organizatorilor, înaintea, în timpul sau după desfăşurarea meciurilor, pe server-ul oficial sau în alte medii de opinie (canal de Teamspeak sau forum) se sancţionează cu banarea temporară a jucătorilor în cauză pe server!
- Injuriile, de orice natură (jigniri, atacuri la persoană etc.), adresate adversarilor înaintea, în timpul sau după desfăşurarea meciurilor, va duce la excluderea din meciul respectiv de către adminul prezent.


Programele de tip cheat şi verificarea player-ilor


- În cazul folosirii de către un jucător a vreunui cheat în timpul unui meci, jucătorul în cauza va fi exclus permanent din orice activitate desfăsurată în cadrul programului LordStrike Mixers.
- Dacă un admin consideră necesară verificarea unui player, aceasta va fi facută cu ajutorul comenzii /demo nume care va înregistra un demo pe calculatorul jucătorului respectiv care va trebui să fie uploadat în decurs de 24 de ore pe forumul LordStrike , mai exact aici.
- Adminii care folosesc comanda /demo au obligaţia de a anunţa jucătorul în cauză că trebuie sa uploadeze demo-ul pe forum-ul LordStrike , în cadrul proiectului LordStrike Mixers, la secţiunea Demo.
-Banurile permanente vor fi acordate doar de persoanele din Staff pe baza dovezilor incriminatorii aduse de admini.


Sancţiuni


- Banurile mai mari de 300 minute (excepţie fac cazurile în care jucătorul nu postează demo pe forum) vor duce la suspendarea accesului pe o perioada de 7 zile.
- Banurile date pe motiv de cod fără dovezi vor duce la suspendarea adminului pe o perioada de 7 zile pentru început, iar dacă acest lucru se repetă adminul va fi şters pe o perioadă nelimitată.
- Injuriile grave aduse celorlalţi jucători prezenţi la mix vor duce la primirea unui avertisment. La 3 avertismente accesul va fi suspendat 7 zile.
- Temperamentul agresiv pe forum va duce la primirea unui avertisment sau la suspendarea adminului pe o perioada de 3 zile, în funcţie de gravitate.
- Parolarea serverelor duce la ştergerea adminului pe o perioadă nelimitată.


Răspunsul întrebării: Am luat la cunoştinţă regulamentul?


Acest articol va fi tratat ca dovada citirii regulamentului, iar răspunsul în cadrul cererilor de admin va trebui să fie: "Da, desigur!"

Share this post


Link to post
Share on other sites
Guest
This topic is now closed to further replies.
Sign in to follow this  

×
×
  • Create New...