Jump to content

LORDSTRiKE

This community was founded back in 01.11.2020 as a laid back gaming environment.

We want to give you a place to call home and be able to have fun and chat with others.

Oh, and don't forget to read our community rules and most importantly, don't forget to have fun.

LORDSTRIKE

Join our official Counter-strike 1.6 server CS.LORDSTRIKE.RO, this server is a classic.

Join our official Counter-strike 1.6 server FURIEN.LORDSTRIKE.RO, this server is a furien.

LORDSTRIKE

Join now our official steam group page.

Here we will post official announcements, events and future giveaways.

We want to make a big family so don't forget to invite your friends and have fun together.

LORDSTRIKE

Join now our official gametracker page.

Here you can see our official servers and announcements.

We want to make a big family so don't forget to invite your friends into our group .

『Eχisͥ†eͣnͫƵ』

Members
 • Content Count

  30
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

10 Good

2 Followers

Recent Profile Visitors

The recent visitors block is disabled and is not being shown to other users.

 1. Spaniolul a părăsit Formula 1 în 2018, dar managerul său, Flavio Briatore, a declarat că ibericul a avut nevoie de timp pentru a-și găsi motivarea de a obține noi performanțe . Mișcările pe piața piloților de săptămâna trecută, trecerea lui Carlos Sainz Jr. la Ferrari, dar în special mutarea lui Daniel Ricciardo de la Renault la Mc Laren, au lăsat constructorul francez cu un scaun vacant. Fernando Alonso a câștigat ambele titluri cu Renault în 2005 și 2006, în timp ce Flavio Briatorefost directorul echipei. Alonso a părăsit Marele Circ în 2017 „Fernando Alonso este motivat”, a declarat Flavio Briatore pentru publicația italiană Gazzetta dello Sport. „S-a dezintoxicat și îl văd mai senin ca niciodată și gata să se întoarcă”, a adăugat optimist acesta Zak Brown, directorul executiv al McLaren, consideră că echipa Renault ar trebui să-și recupereze fostul pilot. „Cred că este nehotărât, iar dacă aș conduce Renault, l-aș fi pus imediat în bolid”, a spus el. „Numele imens, mai rapid ca oricine, a câștigat două campionate cu ei, așa că are ceva istorie în spate”.
 2. Aici puteti posta filmele vizionate ! 😉 Rampage (2018) (Actor principal The Rock) https://filmehd.se/rampage-2018-rampage-scapati-de-sub-control.html
 3. Model: • Numele tău: • Numele celui care îi este destinat cadoul: • Cadoul: Regulament: 1. Titlul trebuie să fie sub forma: [Cadou] - "Numele celui ce primeşte cadoul". 2. Orice cadou cu conţinut pornografic sau vulgar duce la ştergerea topic-ului. 3. Topic-ul se închide la 2 zile(48h) de la deschiderea acestuia sau la răspunsul celui ce a primit cadoul. Nerespectarea regulamentului poate duce la sanctiuni.
 4. Dacă aveți probleme și nu mai puteți posta diferite lucrări, puteți face o cerere de absență sau de retragere după următorul model: Numele dumneavoastră de pe forum : Absență / Retragere : Data plecării : Data revenirii : Motiv dumneavoastră :
 5. Model: 1: Nume: 2: Sursa: 3: Tutorial: Regulament: Cand postati un tutorial titlu trebuie sa fie "[Tutorial] "Nume Tutorial" Topicul va fi inchis dupa 2 zile.
 6. Regulament: Toate creatiile postate trebuie sa fie facute de dvs, nu acceptam plagiatul sub nici o forma. Dupa o perioada de inactivitate mai mare de 7 zile, portofoliile vor fi inchise. Pentru a va relua activitatea, cereti unui Designer/Super-Moderator sa va redeschida portofoliul. Daca aveti probleme/nelamuriri, designerii va stau la dispozitie in PM-uri. Daca un designer sau membru staff are dubii in legatura cu una dintre lucrarile dvs, sunteti obligat sa trimiteti un PM care sa contina PSD-ul lucrarii. In caz contrar, lucrarea va fi considerata plagiat si veti fi sanctionat.
 7. NUME: VARSTA: EXPERIENTA cu Photoshop :
 8. Da o nota avatarului de deasupra. **Cei fără avatar nu au voie sa participe.
 9. Model postare cumpărare: ø Nume Produs: ø Modul de plată (Paypal, SMS, transfer bancar): ø Sumă (preţul maxim cu care doriţi să achiziţionaţi produsul):
 10. ø Modalitate de contact (Y!m / Skype): ø Produs(e) scoase la vânzare: ø Preţul produsului(elor): ø Poze produs(e): ø Metodă de plată: ø Alte specificaţii:
×
×
 • Create New...